Tule koodaamaan kanssamme Azure PaaS-toteutuksia

Kompozure rakentaa globaalisti skaalautuvia järjestelmiä 100% Azure PaaS:n päälle. Tule työskentelemään uusimpien teknologioiden pariin autonomisiin tiimeihimme Kamppiin!

Etsimme intohimoisia, laatuhakuisia toteuttajia, jotka haluavat oppia ja käyttää uusimpia teknologioita. Tulet työskentelemään full stack-kehittäjänä osana autonomista tiimiä samankaltaisten tiimikaveriesi kanssa. Tavoitteenamme on, että muutaman vuoden sisään olet Microsoft Azure PaaS -arkkitehti, jos et jo sellainen ole.

Työskentelemme tiimeinä omalla toimistollamme, ja tiimilläsi on vapaus ja vastuu tehdä omat päätöksensä arkkitehtuuriin ja muihin asioihin liittyen, yhdessä asiakkaan kanssa. Johtomme ovat koodareita itsekin, eli he ymmärtävät sovelluskehittäjän päivittäiset haasteet.

Keräännymme kahdesti kuussa käymään läpinäkyvästi läpi yrityksen tilanteen ja uudet projektit, sekä parantamaan yrityksen toimintatapoja ja työkaluja. Kompensaatiomallimme on reilu ja ylittää Helsingin keskitason, ja lisäksi jokainen yrityksessämme jakaa saman bonusmallin. Meillä on laajamittainen työterveysohjelma.

Tällä hetkellä toteutusstäkkiimme kuuluvat vahvasti mm. seuraavat teknologiat: .NET Core, Azure PaaS ja React.

Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella, emaililla tai soittamalla!

Haluan tietää lisää

Lisätietoja Sakelta!

Sakari Nahi
050 368 7782
sakari.nahi@kompozure.com